Hollywood-kylttiä muokattiin pikkutuhmalla tavalla – taustalla hyvä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin Mount Lee -kukkulalla on jo lähes sadan vuoden ajan sijainnut ikoninen Hollywood-kyltti. Nyt kylttiä on kuitenkin hetkellisesti muokattu pikkutuhmalla ja koomisella tavalla.

Los Angelesin asukkaiden yllätykseksi Hollywood-kyltin W-kirjain oli 1. helmikuuta muutettu B-kirjaimeksi. Sen myötä kuuluisassa kyltissä lukikin nyt Hollyboob, eli Hollytissi. TMZ-sivuston mukaan kyseessä oli laiton tempaus.

Poliisi on sittemmin pidättänyt Hollywood-kyltin humoristisesta muokkaamisesta yhteensä kuusi ihmistä, joiden joukossa oli malli Julia Rose. Tempauksessa ei kuitenkaan ollut kyse pelkästä alapäätyylisestä vitsistä. Tekijöiden kerrotaan nimittäin halunneen lisätä sillä tietoisuutta rintasyöpää kohtaan.