Postinkantaja pelasti vanhuksen hengen – postia ei oltu noudettu päiväkausiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet yksinäiset vanhukset ovat vaarassa joutua ongelmiin saamatta apua tarpeeksi ajoissa, mutta onneksi maailmasta löytyy myös auttamishaluisia ihmisiä. Taannoin eräs yhdysvaltalainen postinkantaja pelasti vanhan naisen hengen tarkkaavaisuutensa ja avuliaisuutensa ansiosta.

Chicagossa asuva Shonda Lemon oli toimittamassa postia vaikioretillään, kun hän saapui aina ystävälliseksi kuvailemansa 89-vuotiaan Helen Iwanskin laatikolle. Vanhus ei ollut noutanut postiaan kolmeen päivään. Asiasta huolestunut Lemon otti yhteyttä paikalliseen poliisiin.

Paikalle saapuneet poliisit löysivät Iwanskin kotinsa lattialta huonokuntoisena mutta elävänä. Sairaalahoitoon toimitettu vanhus oli kaatunut, eikä päässyt enää ylös. Iwanskin sukulaiset ovat kiitelleet Lemonia naisen pelastamisesta, ja kertneet vanhuksen kuvailleen postinkantajaa CNN-uutissivustolle todelliseksi enkeliksi.