Taylor Ross palvoi aurinkoa lomakuvassa: ”Kesän arkistoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Viimevuotiseen tapaan Ross on nyt joutunut koronakriisin takia turvautumaan arkistokuviinsa, joiden joukosta hän on nyt löytänyt näyttävän otoksen Torontosta, Kanadasta. Siinä hän palvoo aurinkoa sinisissä biksuissa. Taylor ei liene ainoa, joka tällaisina aikoina kaipaa kesää pikaisesti takaisin.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.