Suomalaiskaunotar Jessica Edström paljastelee poveaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun ja julkaissut reissujen kuvallisia tuloksia myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Edström poseeraa sosiaalisessa mediassa näyttävästi poveaan asussa, jossa vilautus on koko ajan vain millimetrien päässä. Kuvansa yhteydessä näyttävä kaunotar toteaa pitävänsä oudoista jutuista.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.