Karhu murtautui autoon – varasti pariskunnan makeiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu todeta, että karhut ovat jo mestareita avaamaan autojen ovia, takaluukkuja ja penkomaan roskakoreja etsiessään ruokaa. Etenkin leirintäalueiden ja metsien lähellä olevien mökkikylien autot näyttävät olevan usein vaarassa joutua karhujen katsastamiksi.

Nyt videolle on tallentunut jälleen yksi huvittava tilanne, jossa karhu oli päässyt auton sisälle. Tennesseen Gatlinburghissa mökkeillyt pariskunta oli parkkeerannut autonsa mökin edustalle. He olivat tyhjentäneet päivällä auton vain osittain ja sulkeneet auton ovet. Kun mies oli illalla mennyt hakemaan loppuja tavaroita sisälle, hän huomasi etupenkillä istuvan ison karhun.

YouTube-videolla nähdään miten mies on jo peruuttanut mökin kuistille ja karhu on kömpinyt ulos autosta. Karhu oli ottanut saaliiksensa autosta löytyneet makeiset ja käyskenteli auton edustalla kun mies kehotti sitä lähtemään omille teilleen. Lopulta karhu kyllästyi miehen käskyihin ja päätti tehdä yllätyshyökkäyksen, joka sai pariskunnan perääntymään nopeasti takaisin mökin sisälle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.