Poliisit hälytettiin ahdisteluskandaalin keskiössä olevan Marilyn Mansonin kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Marilyn Manson on ollut viime päivinä otsikoissa häneen kohdistuneiden ahdistelusyytösten vuoksi. Muusikon kanssa seurustellut näyttelijä Evan Rachel Wood syytti tähteä heidän suhteensa aikana tapahtuneesta seksuaalisesta väkivallasta, hyväksikäyöstä ja manipuoloinnista. Pian myös lukuisat muut naiset kertoiva kokeneensa samaa.

Keskiviikkona Marilyn Mansonin kotiin hälytettiin poliisit. Viranomaiset saapuivat paikalle tähden ystävän ilmoitettua olleensa huolissaan hänen hyvinvointinsa puolesta. Runsaslukuiset poliisipartiot vierailivat Mansonin Hollywood Hillsissä sijaitsevan kodin porteilla kahdesti saman vuorokauden aikana, ja talon yläpuolella nähtiin jopa pihaa valaissut poliisihelikopteri.

TMZ-sivuston mukaan Mariyn Manson ei vastannut poliisi yrityksiin tarkistaa hänen vointinsa. Viranomaiset olivat kuitenkin ottaneet yhteyttä myös muusikon edustajaan, joka kertoi Mansonin olevan kunnossa. Edustajan mukaan Manson ei vain halunnut päästää ketään kotiinsa ja tulla ulos talostaan.