Bella Thorne riisui rohkeassa kuvasarjassa: ”Naapurintyttö vai -pahis?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bella Thornen ura alkoi Disneyn teinitähtenä, mutta aikuisiällä tähden tyyli on muuttunut huomattavasti rohkeammaksi. Nykyään näyttelemisen lisäksi mallina, laulajana ja ohjaajanakin tunnettu Thorne jakaa usein paljastavia kuvia itsestään internetissä. Sama linja on jatkunut tähden lomamatkalla Italian Milanossa.

Bella Thorne on jälleen tarjoillut yli 24 miljoonalle Instagram-seuraajilleen silmänruokaa. Tähti jakoi sosiaalisessa mediassa tuoreen kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa hänet nähdään arkipäiväisissä merkeissä tummassa paidassa. Myöhemmissä otoksissa tähti oli kuitenkin vähentänyt vaatteitaan, ja poseeraasi nyt kameralle alusvaatteisillaan.

– Naapurityttö vai naapurin pahis?, 23-vuotias Bella Thorne kysyi faneiltaan yli miljoona tykkäystä alle vuorokauden sisällä keränneiden rohkeiden otosten kuvatekstissä.