Iggy Azalea erosi räppäripoikaystävästä: ”Kasvatan poikani yksin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisen pop- ja hiphop-tähti Iggy Azalean amerikkalaisräppäri Playboy Cartin parisuhde on saanut päätöksen. 30-vuotias tähti paljasti tiedon erostaan taannoin Instagramissa.

Ensimmäisen kuvan aiemmin tänä vuonna syntyneestä Onyx-pojastaan julkaissut Iggy Azalea kertoi Instagram-tarinoissaan parisuhteen päättymisestä vihjaavia julkaisuja. Hän kertoi niissä ihmisten ottavan luotettavuuden itsestäänselvyytenä ja haluavansa olla mielummin yksin kuin parisuhteessa. Hän vahvisti seuraavana päivänä eronneensa  Playboy Cartista.

– Tarkoitin edellisenä iltana sitä, että kasvatan poikani yksin enkä ole parisuhteessa, Azalea paljasti.

Iggy Azalea ja Playboy Carti tapasivat toisensa kiertueella vuonna 2018. Kaksikko alkoi seurustelemaan pian ensitapaamisensa jälkeen. Tähdet eivät ole toistaiseksi paljastaneet julkisuuteen syitä erolleen.