Sara Chafak kellui uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo 137.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta. Viime viikkoina Chafak on nautiskellut elämästään esimerkiksi Suomen Lapissa.

Tällä kertaa Sara nähdään kuitenkin Suomen Lapin sijaan rentoutumassa uima-altaalla näyttävästi punaisiin biksuihin pukeutuneena. Päivityksensä yhteydessä Chafak kertoo olevansa introvertti, mutta ei ujo. Hän mielellään seuraa ja arvioi tilannetta, mutta osaa olla myös suoraviivainen. Sara ei kuitenkaan siedä kevyttä jutustelua.

Taannoin Sara Chafak muisteli mennyttä lomaansa Santa Catalina Island -saarella ja totesi, ettei marraskuu ole koskaan ollut hänen lempikuukausiaan. Marraskuu sai Saran haaveilemaan etelän aurinkoisista lomista, lämmöstä ja viinistä. Hän julkaisi itsestään tuolloin kuvasarjan, jossa Sara nähdään jahdilla nautiskelemassa kauniista helteisestä päivästä bikineissä viinilasi kädessään.