Mies nielaisi Airpod-kuulokkeet nukkuessaan – tajusi sen vasta seuraavana päivänä

Digi Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Langattomien nappikuulokkeiden huono puoli on se, että ne voivat kadota melko helposti. Harva tosin todennäköisesti osaisi odottaa kadottavansa kuulokkeensa samalla tavalla, kuin Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuva Brad Gauthier.

Brad Gauthierin tiistaipäivä alkoi arkisissa merkeissä lumitöitä tehden, vaikka hän hieman ihmettelikin Applen Airpod-kuulokkeensa katoamista. Tultuaan sisälle juomaan vettä mies ihmetteli nesteen alas saamisesta mahdotonta tehnyttä palan tunnetta rinnassaan. Gauthierin poika vitsaili isän ehkä nielaisseen Airpodinsa, mikä alkoi vaikuttamaan yllättävän mahdolliselta.

Lääkärissä käynti paljasti pojan teorian oikeaksi, sillä röngenkuvassa miehen rinnassa näkyi kuulokkeen muotoinen esine. New York Post -lehden mukaan lääkärit onnistuivat poistamaan Airpodin ruokatorvesta helposti letkua muistuttavalla apuvälineellä. Gauthierin mukaan hän ei olisi koskaan osannut aavistaa nappikuulokkeet päässä nukkumisen voivan olla terveysriski.