Gwen Stefani ei vakuuttanut videollaan: ”Tiktok ei ole minua varten”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etenkin nuorten keskuudessa suosiota nopeasti kasvattanut sovellus TikTok on saanut myös aikuisten mielenkiinnon viime aikoina heräämään. TikTok on tänä päivänä toiminut alustana jo monille kansainvälisesti levinneille trendeille ja ilmiöille viihteen parissa, mikä onkin yksi syy siihen, että myös poptähdet ovat alkaneet ottamaan sovellusta haltuunsa.

Mikäli TikTok-sovellukseen tutustuu vasta nyt ensimmäistä kertaa, voi sovellus saada ensin pään pyörälle kaikkine toimintoineen. Vasta hetkisen TikTokin parissa viettänyt artisti Gwen Stefani ei onnistunut vakuuttamaan sovelluksen käyttäjiä videoidentekotaidoillaan, mutta pystyi myöntämään sen itsekin.

Gwen Stefani julkaisi TikTok-kanavallaan videon, jossa hän kokeili erilaisia toimintoja ja huulisynkkasi oman kappaleensa tahtiin. Erään kommentoijan mielestä Gwen Stefani epäonnistui videossa täysin. Hänen mukaansa on huvittavaa miten julkisuuden henkilöt yrittävät pärjätä TikTokissa. Tähän Stefani vastasi ja myönsi sen itsekin, että TikTok ei ole häntä varten.

@gwenstefani

#bubblepopelectric gx #bringit showmeyours!! gx

♬ Bubble Pop Electric – Gwen Stefani