Yllätystilanne Super Bowlissa – fani juoksi kentälle pinkissä uimapuvussa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä seurattiin maailman tunnetuimpiin urheilutapahtumiin lukeutuvaa Super Bowlia. Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan Tampa Bay Buccaneersin ja Kansas City Chiefsin välinen loppuottelu ei sujunut ilman yllättäviä tilanteita.

Super Bowlia oli jäljellä enää viisi minuuttia, kun ottelu keskeytyi kentälle päätyneen ulkopuolisen henkilön toimesta. Fani juoksi kentälle päällään vaaleanpunainen uimapuku ja mustat shortsit. Tilanne aiheutti arvatenkin hämennystä pelaajien keskuudessa.

Fani ehti juoksennella Floridan Tampassa sijaitsevan Raymond James Stadiumin nurmea pitkin jonkin aikaa. Lopulta ottelua päästiin jatkamaan vartijan taklattua miehen. Super Bowl päättyi lopulta Buccaneersin voittoon luvuin 31-9.