Miley Cyrus muistutti olevansa sinkku – nauttii vapaudestaan täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi viime vuoden lopulla uuden Plastic Hearts -nimisen albumin, joka sisältää muun muassa hitit Prisoner ja Midnight Sky. Suurten konserttien ollessa koronaviruksen vuoksi pannassa tähti on viihdyttänyt fanejaan sosiaalisen median puolella entistä ahkerammin.

Miley Cyrusin pitkäaikaisia poikaystäviä ovat olleet kihlattu Liam Hemsworth ja Cody Simpson, jonka kanssa nainen alkoi suhteeseen pian Hemsworthista erottuaan. Nykyään tähti kuitenkin nauttii sinkkuelämästään eikä ole aikeissa asettua aloilleen niin kauan kuin koronavirus leviää ihmisten keskuudessa.

28-vuotias Miley Cyrus julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän kertoo olevansa sinkku. ”Vitsit. Sinkkuna oleminen on syvältä. Teen vain kaikki päivät juuri sitä mitä minä itse haluan”, Cyrus kirjoitti kuvatekstissään sydänten ja naurun kera.