Kim Kardashian herutuskuvissa – poseerasi vihreissä biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediapersoona Kim Kardashian erosi hiljattain hiphop-artisti Kanye Westistä kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin sosiaalisessa mediassa aktiivinen tähti nähtiin lomailemassa Turks- ja Caicossaarilla sisarustensa kanssa.

Kardashianin sisarukset ovat jo palanneet Yhdysvaltoihin trooppiselta saarelta. Matka oli kuitenkin selkeästi Kimin mieleen, sillä hän on edelleen jakanut lomakuvien jakamista Instagramissa. Tuoreissa otoksissaan tähti nähdään muun muassa poseeraamassa kameralle vihreissä bikineissä.

Kardashianien arkeen ja muun muassa Kimin avioeroon perehdytään jälleen tänä keväänä Kardashianit-sarjan uusissa jaksoissa. Uusi kausi alkaa Yhdysvalloissa 18. maaliskuuta 2021. Se tulee näillä eriin olemaan suositun realitysarjan viimeinen.