Cara Delevingne pokasi Will Smithin pojan – tapailee Jaden Smithiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne on tehnyt hyvin menestyksekästä mallin uraa jo vuosien ajan. Delevingne on ollut usein median huomion keskipisteenä myös rakkauselämänsä vuoksi tapaillessaan useita julkisuudesta tunnettuja kaunottaria.

Tällä kerralla Cara Delevingne on kuitenkin löytänyt uuden miehen elämäänsä. 28-vuotias malli on alkanut Daily Mail -sivuston mukaan seurustelemaan 22-vuotiaan Jaden Smithin kanssa. Jaden Smith on noussut julkisuuteen Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin poikana, mutta on alkanut tekemään myös omaa näyttelijän uraa elokuvien parissa.

Ystävänpäivänä Jaden Smith yllätti tyttöystävänsä Cara Delvingnen valtavalla ruusupuskalla, jonka hän antoi Delevingnelle suudelmien kera. Paparazzit onnistuivat tallentamaan pariskunnan herkän hetken kameroillaan, minkä ansiosta suhde tuli julkisuuteen.