Nuoruuden lähde on löytynyt? Bikineitä rakastava isoäiti on pysäyttävä puumanainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen perheen naiset viettävät aikaansa yhdessä, vaikka he ovat kaikki omasta ikäluokastaan. He kaikki ovat kauniita ja upeita ilmestyksiä, mutta eniten heistä huomiota saa 64-vuotias Lesley-isoäiti.

Lesley aloitti treenaamisen viisikymppisenä erottuaan aviomiehestään. Nyt hänen 19-vuotias lapsenlapsensa Tia on ottanut mallia isoäidistään ja treenaa hänen kanssaan säännöllisesti kuntosalilla. Kaksikolla on ikäeroa 45 vuotta, mutta he ovat hyvin läheisiä.

He rakastavat myös saamastaan huomiosta. Tian äiti ja Lesleyn tytär Vanessa ei kuitenkaan aina ole innoissaan tyttärensä ja iäkkään äitinsä tavasta esitellä vartaloa ja ulkonäköä sosiaalisessa mediassa. Lesleyllä on paljon alle 20-vuotiaita miehiä seuraajina. Vanessa on ylpeä perheestään, mutta suosittelee Lesleyn muistavan arvokkuutensa ja sen, että hän on edelleen myös äiti.