Kim Kardashian kuumissa rantakuvissa siskonsa kanssa: ”Rakkauden ja vihan raja on häilyvä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjan avulla ihmiset ovat päässeet näkemään millaista perhe-elämää Kardashianin sisarukset viettävät. Sarjassa on nähty myös paljon kissatappeluita kun kauniit siskokset ovat ottaneet yhteen ja käyneet toisiinsa fyysisesti käsiksi.

Sarjan edellisessä tuotantokaudessa monet yllätti tilanne, jossa 40-vuotias Kim Kardashian ja 41-vuotias Kourtney Kardashian ottivat toisistaan mittaa. Naisten välille syntyi riita kun Kim syytti Kourtneyta laiskuudesta ja huonosta työmoraalista. Kourtneyn ja Kimin tappelu äityi fyysiseksi ja lopulta naiset löivät, potkivat ja raapivat toisiaan niin, että Kimin ihosta alkoi vuotamaan verta.

Naiset ovat tapahtuman jälkeen tehneet sovinnon ja pyytäneet toisiltaan anteeksi, minkä ansiosta Kim jo pystyykin vitsailemaan heidän välisellä kemiallaan. ”Rakkauden ja vihan raja on häilyvä”, Kim Kardashian kommentoi yhteiskuvaa, jossa hän poseeraa isosiskonsa Kourtneyn kanssa bikineissä.