Silikonimallin rinnat kuin jalkapallot – tätä näkyä on vaikea unohtaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen silikonimalli Mary Madison Love on saavuttanut yhteensä miljoona seuraajaa Instagramissa. Syykin on selvä: Naisen järkyttävän suuret rinnat. Kaikki kuvat ovat oikeastaan näillä valtavila pallotisseillä puskuroituja.

Viimeaikaisissa kuvissa on trendinä vilahtava nännipiha. Joko hänellä ei ole sopivan kokoisia rintaliivejä tai sitten hän yrittää kalastella lisää faneja maksulliselle Only fans -sivustolle. Hän ilmeisesti rakastaa muhkeaa poveaan, sillä hän on innoissaan saadessaan esitellä muotojaan ihmisille Instagramissa.

Mary Madison Love harrastaa säännöllisesti kuntosaliliikuntaa, mutta turvautuu myös ahkerasti plastiikkakirurgiaan ulkonäköään parannellakseen. Hänen seuraava leikkauksensa on maaliskuun lopulla, jolloin povi suurenee entisestään.