Billie Eilish sai tappouhkauksia – haki lähestymiskieltoa stalkkerille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish nousi kuuluisuuteen jo nuorella iällä, mutta valitettavasti hän on jo saanut kokea myös kuuluisuuden varjopuolet. Nyt 19-vuotias tähti kääntynyt oikeusjärjestelmän puoleen pakkomielteisen ja potentiaalisesti vaarallisen fanin vuoksi. Hän kertoi oikeudessa pelkäävänsä omansa ja perheensä turvallisuuden puolesta.

Billie Eilishin mukaan vainoaja, John Hearle -niminen mies on käytännössä leiriytynyt hänen kotiaan vastapäätä sijaitsevan koulun pihaan kesästä saakka. Artisti kertoo miehen tarkkailevan hänen kulkemisiaan ja jopa tehneen hänelle kurkun viiltämistä esittävän eleen. Hearle on myös lähetellyt hänelle uhkaavia kirjeitä.

– Et saa mitä haluat, ellet halua kuolla vuokseni… Saat pian nähdä veden nousevan, ja saatat kuolla… Sinä tulet kuolemaan, yhdessä kirjeessä luki TMZ-sivuston mukaan.

Poliisin kerrotaan tutkivan tapausta. Toistaiseksi John Hearlea ei ole pidätetty. Oikeuden tuomari on kuitenkin langettanut miehelle lähestymiskiellon, jonka myötä hänen täytyy pysystellä vähintään 180 metrin päässä tähdestä ja hänen perheestään.