Miss Universum paljasti biksuvartalonsa – muisteli näyttävästi viime vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 28-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Olivia Culpo julkaisi itsestään nyt henkeäsalpaavan upean kolmen kuvan sarjan, joka naisesta oli napattu tasan vuosi sitten. Kuvissa tähti poseeraa merenrannalla olevan huoneiston parvekkeella bikineissä ja läpikuultavassa mustassa hameessa.

Julkaisemissaan kuvissa Olivia Culpo pukeutuu lähes aina seksikkäästi ja melko paljastavasti. Tähden näyttävä tyyli ei ole juurikaan vuodessa muuttunut vaan kaunotar viihtyy edelleen sosiaalisessa mediassa bikineissä ja näyttävissä tiukoissa asuissa.