Shawn Mendesin muodonmuutos yllätti fanit: ”Hyvästi pitkät hiukset”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Shawn Mendes tunnetaan monista jättihiteistään, joista menestyksekkäimpien mukaan lukeutuvat muun muassa kappaleet Treat You Better ja Señorita. Mies seurustelee Fifth Harmony -tyttöbändistä soolouralle lähteneen Camila Cabellon kanssa.

Shawn Mendes on koko koronavuoden ajan kasvattanut kiharia hiuksiaan ja pysytellyt kaukana parturista. 22-vuotias artisti sai pitkät hiuksensa jo ponnarille, mutta nyt hän on päättänyt luopua kutreistaan ja leikata takaisin lyhyen hiusmallin.

Shawn Mendes esitteli uuden lyhyen hiustyylinsä omassa Instagram-tarinassaan. ”Hyvästi pitkät hiukset”, Mendes kommentoi muutostaan, jonka julkkisten suosima stailisti ja kampaaja Anna Bernabe oli miehelle loihtinut.