Bella Thornelta rohkea video – tyttörakkautta ja paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on tullut alun perin tunnetuksi Disneyn sarjoista ja elokuvista. 23-vuotias tähti on viime vuosina karistanut perheystävällistä imagoaan toden teolla ja perustanut itselleen muun muassa oman OnlyFans-sivuston, jossa hän myy faneilleen paljastavia kuvia itsestään maksua vastaan.

Bella Thorne on myös julkaissut satunnaisesti omaa musiikkiakin. Nyt tähti on julkaisemassa perjantaina 19. helmikuuta uuden Shake It -nimisen kappaleen, jonka lyriikat ovat melko vihjailevat. Nainen on kuvannut kappaleelle myös musiikkivideon, jossa nähdään reilusti paljasta pintaa.

Bella Thorne on ohjannut itse uuden singlensä musiikkivideon, jossa nähdään paljon kauniita naisia seksikkäissä alusvaatteissa. Videolla Thorne myös itse pelehtii vaalean kaunottaren kanssa sängyssä ja suutelee vastanäyttelijänsä kanssa uima-altaassa.