Prinssi Philip vielä muutaman päivän sairaalassa – syynä mystinen tulehdus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan Elisabet II:n puoliso, 99-vuotias prinssi Philip, on joutunut sairaalaan. Nyt Buckinghamin palastista on kerrottu, että syynä on miehellä todettu tulehdus. Enempää ei ole kerrottu julkisuuteen.

Kesällä sata vuotta täyttävä prinssi Philip joutunee viettämään vielä muutaman päivän sairaalahoidossa. Prinssi Edward kommentoi Sky News -sivustolle, että isänsä on tylsistynyt sairaalassa, mutta on saanu sinne runsaasti yhteydenottoja. Hän on niistä kiitollinen.

– Edinburghin herttua on King Edward VII’s Hospital -sairaalassa, jossa hän saa hoitoa tulehdukseen. Hänen vointinsa on hyvä ja hoito tehoaa, mutta hän on hoidossa vielä joitakin päiviä, tiedotteessa kerrotaan.