Toimittaja uteli Zendayan miesmakua – kaunotar iski napakasti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Zendaya Coleman on näytellyt muun muassa suositussa Euphoria-draamasarjassa, jonka toisen tuotantokauden kuvaukset jäivät maaliskuussa koronaviruksen vuoksi kesken. Nyt Coleman osallistui Vanity Fair -sivuston haastatteluun, jossa hän vastasi 35 henkilökohtaiseen kysymykseen.

Zendaya otti osaa Vanity Fair -sivuston tekemään haastatteluun, jonka vastausten perusteella arvioitiin naisen omaa persoonaa. Yllättäen toimittaja uteli 24-vuotiaalta tähdeltä mitä ominaisuutta hän arvostaa miehissä eniten. Zendaya on aiemmin kertonut julkisesti rakastuvansa ihmisiin eikä ihmisten sukupuoliin, minkä vuoksi tähti näytti pitävän kysymystä loukkaavana.

Zendaya ojensi toimittajaa ja muotoili kysymyksen uudelleen niin, että se koski ihmisiä ylipäätään. Zendaya kertoi arvostavansa ihmisissä eniten kiltteyttä ja sitä, että he ovat niin hyviä ihmisiä, että se huokuu heistä heti ulospäin tietynlaisena säteilynä.