Miss Universum näyttävässä kuvasarjassa – hemmottelupäivä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olivia Culpo nousi kuuluisuuteen vuonna 2012, jolloin hänet kruunattiin Miss Universumiksi. Missitittelinsä saamisen jälkeen hän on tehnyt uraa mallina. Culpo tunnetaan myös sometähtenä, ja hän jakaakin ahkeraan tahtiin otoksiaan Instagramissa.

Taannoin Olivia Culpo vietti ansaittua spa-päivää kotonaan. Tähti jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän hemmotteli itseään silmänympärysnaamioiden avulla beigen värisiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Spa-päivää mukana viettämässä oli hänen koiransa Oliver Sprinkles.

Mallinuransa lisäksi Olivia Culpo tunnetaan omasta vaatemallistostaan. Lukuisten eri vaatemerkkien kanssa yhteistyötä tehneen malliston tuotteita ovat Olivian lisäksi suunnittelemassa hänen siskonsa Aurora ja Sophia Culpo. Sisarusten tuorein mallisto on International Concepts -brändin kanssa yhteistyönä syntynyt Culpos x INC.