Seiska: Koronavirus pysäytti Huutokauppakeisarin – kuukausia ilman tuloja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huutokauppakeisari-ohjelmasta tutuksi tulleet Aki ja Heli Palsanmäki ovat niiden yrittäjien joukossa, joiden toimeentulo on kurjistunut nollaan – tai jopa reilusti miinukselle – koronaviruspandemian vuoksi. Yrittäjien toimeentulo ja tulevaisuus on vaakalaudalla koko maassa.

Skandaalilehti Seiska kertoo, että Aki ja Heli Palsanmäki ovat eläneet viime kuukaudet puhtaasti säästöillä, koska rahaa ei ole tullut mistään. Aki oli suunnitellut jäävänsä eläkkeelle muutaman vuoden päästä. Hänen tarkoituksenaan oli muuttaa Hirvaskankaalta Espanjaan.

– Nyt eläkehaaveet ovat kaatuneet, sen voi sanoa, Aki myöntää.

Pariskunnalle myönnettiin viime keväänä Business Finlandin 100.000 euron koronatuki. He palauttivat summan, koska saivat liikaa arvosteluja sekä uhkauksia osakseen. Heidät uhattiin tappaa ja talo polttaa etuuden vuoksi.