Kanye West maksoi 12 miljoonaa dollaria presidentinvaalien kampanjastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye West asettui viime syksynä ehdokkaaksi Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Nyt Westin on paljastettu käyttäneen vaalikampanjaansa valtavan rahasumman, josta suurin osa oli peräisin hänen omasta taskustaan.

Kanye Westin keräsi vaalikampanjansa käyttöön yhteensä 14,5 miljoonaa dollaria. Noin kaksi miljoonaa dollaria oli peräisin ulkopuolisilta lahjoittajilta, ja noin 12,4 miljoonaa dollaria hänen omista varoistaan. Yhteensä vaalikampanja käytti varoista noin 13,2 miljoonaa dollaria, uutisoi People.

West aloitti vaalikampanjansa 4. heinäkuuta 2020. Hän sai marraskuun alussa järjestetyissä vaaleissa arviolta 60 000 ääntä. Viime aikoina Kanye West on ollut otsikoissa paljon julkisuutta saaneesta, parhaillaan käynnissä olevan avioeronsa vuoksi.