Vauva pitää kissanpentua sylissään – suloinen näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorten suosima TikTok-sovellus on alkanut kasvattamaan suosiotaan myös aikuisten parissa. Sovelluksessa onkin jo paljon perheisiin ja lapsiarkeen liittyvää sisältöä, joissa päätähtinä toimivat suloiset vauvat tai vanhemmat, jotka kertovat vaiherikkaasta arjestaan.

Nyt ihastelua on saanut osakseen joo4real-nimisen kanavan jakama video, jossa nähdään suloinen vauva. Videon ihastuttavuuden vie maksimaaliselle tasolle se, että vauvan sylissä on vielä pikkuinen kissanpentu, joka näyttää nauttivan makoilusta vauvan sylissä.

Video sai nopeasti yli 1.500 kommenttia ja yli miljoona katselua osakseen. Vauva pitää kissanpentua suloisesti kainalossaan ja paijaa sen päätä samalla kun pieni kissanpentu yrittää nautiskella unistaan lähellä uutta perheenjäsentään.

@joo4real

Best buds #buddies #fyp #foryourpage #cute #cutenessoverload #friends #awww

♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa