Kylie Jenner esitteli vatsalihaksiaan – nautti auringosta biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner palasi juuri rentouttavalta lomalta, jonka aikana hän vietti ensin viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa. Sen jälkeen hän suuntasi tyttärensä ja muiden siskojensa kanssa vielä Turks- ja Caicossaarille.

Nyt 23-vuotias Kylie Jenner julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hänen yllään nähdään vihreät kuviolliset bikinit. Tähden kuuluisat kurvit ja hoikka keskivartalo pääsevät oikeuksiinsa näyttävässä ranta-asussa, johon kuului kolmiomallinen bikinien yläosa ja tiukka hame.

Kylie Jennerin kuvauspaikkana toimi jälleen kerran hänen oman talonsa ulkoseinä, jonka edustalla nainen nappaakin useimmat hänen asukuvistaan. Tällä kerralla nainen nautiskeli auringon lämmöstä silmät kiinni samalla kun kuvaaja ikuisti näyttävän tilanteen.