Asiakkaat äänestivät: Nämä ovat Suomen parhaat kiinalaiset ravintolat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kiinalaisen ravintolan tarjonta vaihtelee suuresti sen mukaan, onko se keskittynyt aitoon kiinalaiseen ruokaan vai monipuolisemmin Aasian ruokakulttuuriin. Ruoka- ja ravintolamedia Toptasten lukijat ovat äänestäänet Suomen parhaat kiinalaiset ravintolat.

Voittaja on Helsingissä sijaitseva Xiao Mei Lin Dumplings. Ravintolaa on kuvailtu sanoille autenttinen ja herkullinen. Tarjolla muun muassa kantonilaisia Dim Sumeja ja Dumplingeja sekä riisi- ja nuudeliannoksia. Tampereen Pikku Kiinalainen ja Joensuun oma Deli China ovat myös kolmen parhaan joukossa.

1. Xiao Mei Lin Dumplings, Helsinki

2. Pikku Kiinalainen, Tampere

3. Deli China, Joensuu

4. Yangtze, Turku

5. Peking, Helsinki

6. Kiinanmuuri, Turku

7. Brokadi, Helsinki

8. Tao Yuan, Kotka

9. Long Wall, Helsinki

10. Hao King, Vantaa