South Park tekee paluun – erikoisjaksossa aiheena koronarokotteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Satiirinen aikuisten animaatiosarja South Park käsittelee usein ajankohtaisiakin aiheita. Viime syksynä South Parkista nähtiin tunnin pituinen erikoisjakso, jonka aiheena oli koronakriisi. Pian vuorossa on toinen erikoisjakso.

South ParQ: The Vaccination Special -jaksossa ruoditaan tälläkin kertaa ajankohtaiseen teemaa. Ongelmia South Parkissa aiheuttaa ryhmä, joka yrittää estää lasten opettajia saamasta covid-19 -rokotteitaan. Erikoisjaksosta esimakua antavassa trailerissa nähdään muun muassa QAnon-tyyliseen QTies-ryhmään liittynyt Butters.

South ParQ: The Vaccination Special esitetään Yhdysvalloissa Comedy Central -kanavalla 10. maaliskuuta 2021. Suomessa erikoisjakso nähdään jo seuraavana päivänä, sillä Paramount Network -kanava esittää sen 11. maaliskuuta kello 22. Viime syksynä ilmestynyt aikaisempi erikoisjakso on puolestaan katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopavelussa.