Suomalaistaikuri siirsi esityksensä verkkoon – koko perheen taikashow etäyhteydellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronakriisi on estänyt kulttuuri- ja tapahtuma-alan tilaisuudet, mutta samaan aikaan esimerkiksi kokoukset ja osa bändikeikoista on jo siirtynyt verkkoon. Nyt koomikko-taikuri JP Pirinen on lanseerannut uudenlaisen esiintymisen, kun interaktiivinen taikashow Etänä Livenä käynnistyi tammikuussa. Seuraava lähetys nähdään tänään lauantaina kello 18.30 alkaen. Show esitetään joka lauantai.

– Kaikki näytökset on järjestetty lauantai-ltaisin. Tähän saakka päivässä on järjestetty yksi näytös, mutta katsojien toiveesta jatkossa on tarkoitus järjestää kaksi esitystä. Ensin kello 18.30 alkaen koko perheelle ja sitten kello 20.00 alkaen vain aikuisille, JP Pirinen kertoo Staralle.

– Korona vei työt, joten viihdyttäminen siirtyi etätapahtumiin ja yritysten kokouksiin. Pikkujouluaikaan tehtiin ihan ok määrä töitä, mutta vuoden alussa sitten hiljeni uudelleen. Silloin aloin miettimään, että voisiko tätä tarjota kotisohvalle viihteeksi.

Pirisen kertoi lisäksi katsojien voivan vaikuttaa interaktiivisesti siihen miten hänen esityksensä etenee. Paljastamatta vielä tarkemmin miten, Pirinen kertoi, että osa ihmeistä tapahtuu katsojien omissa käsissä heidän omissa kodeissaan. Yhteen esitykseen mahtuu kerralla mukaan 20 ikkunaa, jotta tunnelma säilyy tiiviinä ja tunnelmallisena. Oma paikka kannattaa siis varata ajoissa.

Etänä livenä -esitys kestää 45 minuutista noin tuntiin. Vapaita paikkoja voi tiedustella tapahtuman verkkosivuilla www.etanalivena.fi. Mikäli tämän päivän esitys on jo täynnä, voit varata oman paikkasi tulevista esityksistä. Yhden liittymisen hinta on 19,90 euroa, ja sillä koko seurue voi osallistua esitykseen.