Kim Kardashianin ja Kanye Westin ero: 60 miljoonan dollarin ökykartano Kardashianille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero on ollut yksi kuluneiden kuukausien suurimmista uutisista viihdemaailmassa. Nyt avioeroprosessiin liittyvät yksityiskohdat, kuten parin yhteisen omaisuuden jako, ovat hiljalleen alkaneet paljastua julkisuuteen.

Kim Kardashian on saamassa eron myötä pariskunnan Etelä-Kaliforniassa sijaitsevan yhteisen kartanon. Kanye ja Kim ostivat 1 394 neliömetrin kokoisen luksuskodin vuonna 2014. 20 miljoonalla dollarilla ostetun ja toisilla 20 miljoonalla dollarilla remontoidun kartanon arvon arvioidaan Metro-lehden mukaan olevan nykyään jopa 60 miljoonaa dollaria.

Kim Kardashianin kerrotaan olevan kiintynyt kotiin, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä hänen useimpien perheenjäsenten kodeista. Kanyen puolestaan uskotaan pysyttelevän Wyomingissa, jossa hänellä on valtavan kokoinen maatila. Oikeuden pöytäkirjoista on selvinnyt, että Kim on pyytänyt parin neljälle lapselle yhteishuoltajuutta eron myötä.