Mies lähti jäätelölle – rikkoi koronarajoituksia, joutui putkaan ja sai perusteellisen ruumiintarkastuksen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Walesilainen Radek Kotlarek kohtasi kotiin lukittautuneena runsaasti erilaisia ongelmia. Hän päätti lähteä perheensä kanssa jäätelölle tuulettumaan. Poliisit näkivät 39-vuotiaan miehen perheineen. Alueella oli ulkonaliikkumiskielto koronavirusrajoitusten takia.

Sunnuntain päiväkävely sai ikävän käänteen, kun Kotlarek kieltäytyi kertomasta nimeään viranomaisille. Hänen mielestään miehellä oli oikeus kieltäytyä henkilöllisyytensä kertomisesta. Poliisit eivät katsoneet ulkonaliikkumiskieltoa rikkoneen miehen toimintaa hyvällä.

He veivät Kotlarekin poliisiasemalle käsiraudoissa. Miehelle suoritettiin henkilönkatsastus, jossa tarkistettiin hänen ruumiinsa ilman vaatteita. Hän ei päässyt vessaan ennen ruumiintarkastuksen suorittamista. Hän pääsi poliisilaitokselta pois kolme tuntia myöhemmin, Wales Online uutisoi.