Kim Kardashian luuli raekuuroa lumisateeksi: ”En ole mikään meteorologi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on myös vaatesuunnittelija, kosmetiikka-alan yrittäjä, puhuja ja malli. Tällä hetkellä hän myös viimeistelee asianajajan opintojaan. Tähti on kuitenkin tehnyt nyt sosiaalisessa mediassa selväksi, että hän ei ole meteorologi.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan tarinan, jossa hän esitteli raekuuroa. ”Calabasasin alueella sataa lunta! Voitteko uskoa?”, tähti ihmetteli videoillaan. Nainen otti rakeita käsillään kiinni ja kauhoi myös maahan sataneita rakeita kämmeniinsä. Kardashian sai kuitenkin nopeasti kuulla, että kyseessä ei ole lumisade vaan raekuuro.

Naisen Instagram-viestikansio oli täyttynyt kommenteilla siitä miten kyseessä oli rakeet eikä lumisade. Kim Kardashian yritti ensin puolustella itseään ja kertoi, että Kaliforniassa rakeitakin kutsutaan lumisateeksi. Ilmeisesti tämän väittämän jälkeen tähti oli saanut lisää viestejä, koska lopulta Kardashian perui puheensa ja kertoi muiden olevan oikeassa.

Kim Kardashian, Instagram
Kim Kardashian, Instagram