Selena Gomez pohti lopettavansa musiikin teon – Cardi B tahtoisi naisen jatkavan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, poptähtenä ja televisiokasvona tunnettu Selena Gomez kertoi taannoin, että hän on harkinnut vetäytyvänsä musiikin tekemisestä eläkkeelle. Nainen ei ole ollut tyytyväinen siihen miten hänen musiikkinsa on otettu vastaan. Tähti ei saanut yhtäkään Grammy-ehdokkuutta Rare-albumillaan, jota nainen pitää koko uransa parhaana teoksena.

Selena Gomez on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut antavansa musiikille vielä yhden mahdollisuuden, jonka jälkeen hän voi hyvillä mielin lopettaa ellei seuraava albumi menestyisi. Nyt räppäri Cardi B on kommentoinut uutista, koska hänen mielestään Selena Gomezin ei kannattaisi vielä lopettaa musiikin parissa.

Cardi B:n mielestä Selena Gomezin tulisi vielä kerran saada kunnon mahdollisuus ja häneen kohdistettu valokeila. Räppärin mukaan Gomezin ei kannata lopettaa, koska hänellä on paljon faneja, jotka rakastavat naisen musiikkia. Cardi B kuitenkin jatkoi, että Gomezilla on kaikki oikeus lopettaa musiikin teko, mutta hän toivoo päätöksen tulevan Gomezin omasta tahdosta eikä siksi, että nainen kokee, että ei saa alalla arvostusta.