Demi Lovato myönsi – käyttää edelleen alkoholia ja kannabista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on kärsinyt teini-ikäisestä asti erilaisista riippuvuuksista ja addiktioista. Kohtalokkain käänne tapahtui 2,5 vuotta sitten, kun nainen sai yliannostuksen. Hänet jouduttiin elvyttämään. Seurauksena oli kolme aivoinfarktia ja yksi sydänkohtaus.

Demi Lovato on huomannut, että ei pysty kontrolloimaan syömishäiriötään liian tiukalla otteella. Hänelle ei sovi kaikki tai ei mitään -asenne. Nainen vaatii samaa myös päihteiden kohdalla, ja hän yrittää saavuttaa selväpäisyyteen tasapainoa.

Demi Lovato myöntää, että nauttii alkoholia ja kannabista edelleen. Hänen mukaansa yksi tapa ei sovi kaikille. Hänen managerinsa Scooter Braun oli ensin huolissaan asiasta, mutta luottaa silti Demin omaan arvostelukykyyn ja kunnioittaa 28-vuotiaan naisen tekemiä päätöksiä, kerrotaan Glamour-lehdessä.

Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana kesällä 2018 ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Hän oli nauttinut fentanyylillä päällystettyjä oksikodonilääkkeitä. Demi Lovato: Dancing With Devil -dokumentti ilmestyy maaliskuussa.