Mandy Moore herkässä kuvassa vauvansa kanssa: ”Paremmin ei voisi mennä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore sai aviomiehensä Taylor Goldsmithin kanssa kaksi viikkoa sitten esikoisensa. Moore synnytti perheeseen terveen pikkuisen poikavauvan, josta tuoreet vanhemmat ovat haltioissaan.

Mandy Moore kertoi sosiaalisessa mediassa, että he antoivat pojalle nimen August Harrison Goldsmith. Nyt 36-vuotias tuore äiti julkaisi Instagram-tarinassaan ilahduttavan kuvan, jossa Gus-lempinimen saanut poika nukkuu äitinsä paljaan rinnan päällä.

Mandy Moore näyttää julkaisemassaan kuvassa hyvin onnelliselta. ”Tämän paremmin ei voisi mennä”, Moore itse kommentoi hetkeä, jossa saa makoilla nukkuva poika sylissään. Muutama päivä sitten nainen jakoi myös herkän kuvan, jossa vastasyntynyt poika nostetaan äidin syliin ensimmäistä kertaa.

Mandy Moore, Instagram

https://www.instagram.com/p/CMDDXoZg45T/