Sofia Richie esitteli kurvinsa kameralle – tulikuuma poseeraus biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sometähti Sofia Richie on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä mallin uraa, mutta hän on kuitenkin noussut julkisuuteen Lionel Richien kauniina tyttärenä. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan taannoin 37-vuotiaan realitytähden Scott Disickin kanssa.

Scott Disickistä erottuaan 22-vuotias kaunotar on poseerannut sosiaalisessa mediassa lähinnä itse ottamissaan bikinikuvissa, joita hän on julkaissut 6,6 miljoonan Instagram-seuraajansa silmien iloksi. Tällä kerralla Sofia Richie poseerasi seksikkäästi valkoisissa bikineissä tiiliseinää vasten.

Sofia Richie on vuodenvaihteen jälkeen aloittanut rankat treenit oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Anthony Rhoadesin kanssa. Richie on jakanut Instagram-tarinoissaan videoita hänen treeneistään, jotka näyttävätkin tuoreiden kuvien perusteella tuottaneen tulosta.