Will Smith vihjaa poliittisen uran aloittamisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smith aloitti uransa hiphopin parissa ja päätyi lopulta näyttelemään lukuisissa menestyksekkäissä Hollywood-elokuvissa. Nyt 52-vuotias tähti on vihjannut olevansa kiinnostunut uudesta ja vaikutusvaltaisesta uravalinnasta.

Wil Smith vieraili taannoin Jon Favreaun juontamassa Pod Save America -podcastissa. Siinä tähti paljasti saattavansa asettua tulevaisuudessa ehdolle poliittiseen virkaan. Smithin mukaan hänellä on siihen mielipiteitä, hän on optimistinen toiveikas ja uskoo ihmisten väliseen yhteisymmärrykseen.

– Jos ihmiset jatkavat kaikenlaisen hölynpölyn laukomista muureista ja muslimeista, he tulevat pakottamaan minut poliittiselle kentälle, Will Smith avutui, mainitsematta nimeltä Donald Trumpia.

Smith on aikaisemmin vihjannut olevansa kiinnostunut poliittisesta urasta muun muassa The Hollywood Reporter -lehden podcastissa. Bel Airin prinssi -sarjan myötä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut tähti nähdään seuraavaksi King Richard -elokuvassa, jossa hän näyttelee tennistähtien Venus ja Serena Williamsin isää.