Hilaria Baldwinilta ihana yhteiskuva vauvoistaan – ikäeroa vain puoli vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin saivat viidennen lapsensa 8. syyskuuta kun heille syntyi poika. Vain puoli vuotta myöhemmin Eduardo Pau Lucas Baldwin nimen saanut poikavauva jo saikin itselleen pikkusiskon.

Moni yllättyi kun Hilaria Baldwin julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän piteli kuudetta lasta sylissään. Perhe ilmoitti saaneensa pienen tyttövauvan, jolle he antoivat nimeksi Maria Lucia. Baldwinit eivät ole kommentoineet sitä miten tyttö on saatettu maailmaan eikä sitä pysty Hilarialta utelemaankaan hänen poistettuaan kuvistaan kommentoinnin.

Alec Baldwin on kuitenkin saanut paljon utelevia kommentteja hänen omalle Instagram-kanavalleen vauvauutisen jälkeen. Ihmisiä on kiinnostanut suuresti se, että ovatko he adoptoineet Maria Lucian vai ovatko he käyttäneet sijaissynnyttäjää.

Nyt Hilaria on julkaissut lisää kuvia uudesta tulokkaasta, joka on ollut heidän perheessään kahden viikon ajan. Hilaria julkaisi myös suloisen yhteiskuvan puolivuotiaasta Eduardosta ja kaksiviikkoisesta Maria Luciasta, joka nukkuu hymy huulillaan isoveljensä kainalossa. Äidin mukaan vauvat ovat kuin kaksoset.