Sarah Michelle Gellar innoissaan – sai lapsensa koukuttumaan Buffy, vampyyrintappaja -sarjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karanteeni ja sosiaalinen eristäytyminen ovat saaneet ihmiset tylsistymään siihen pisteeseen saakka, että moni on alkanut katsomaan vanhojen jo nähtyjen sarjojen tuotantokausia uudelleen. Nyt näyttelijä Sarah Michelle Gellar paljasti, että heidän perheessään on alettu katsomaan lasten kanssa sarjaa, jonka päänäyttelijänä äiti itse toimii. Kyseessä oleva sarja on tietenkin Buffy, vampyyrintappaja.

Sarah Michelle Gellar kertoi Kelly Clarksonin haastattelussa, että hän ei missään nimessä olisi ajatellut, että hänen 11-vuotiasta Charlotte-tytärtään tai kahdeksanvuotiasta Rocky-poikaansa voisi kiinnostaa sarja, jossa äiti näyttelee. Lasten toiveesta vanhaa sarjaa alettiin kuitenkin katsomaan ensimmäisistä jaksoista lähtien, ja lapset jäivät siihen heti koukkuun.

Sarah Michelle Gellar on ollut mielissään siitä, että lapset ovat pitäneet sarjasta niin paljon. Rocky on jopa alkanut ajattelemaan, että 43-vuotias äiti on erittäin siisti tyyppi. Tytär on kuitenkin ollut harmissaan siitä, että hän ei ole saanut tarkentaviin kysymyksiinsä vastauksia, koska näyttelijä ei ole muistanut enää vuosikymmenien jälkeen pieniä yksityiskohtia kuvauksista.