Lala Kent synnytti esikoisensa – herkkä kuva synnytyssairaalasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on sai juuri kihlattunsa elokuvatuottaja Randall Emmettin kanssa esikoisensa. Lala Kent julkaisi suoraan synnytyssairaalan sängyltä kuvan, jossa hän piteli vastasyntynyttä sylissään.

Lala Kent julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pitelee juuri syntynyttä tytärtä sylissään. Kuvan yhteydessä tähti ilmoitti, että he ovat antaneet tytölle nimeksi Ocean Kent Emmett. Lala Kent on ilmoituksen jälkeen poistanut kuvan omalta sivustoltaan, mutta sosiaalisessa mediassa se on kuitenkin jatkanut omaa elämäänsä ystävien jakaessa samaa kuvaa ruutukaappauksena onnittelujen kera.

Lala Kentin 49-vuotias kihlattu Randall Emmett julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa tiedon siitä, että puolison synnytys oli alkanut ja he olivat Cedars-Sinai -sairaalassa. 31-vuotias Lala Kent on ilmoittanut aiemmin lasketun aikana olevan huhtikuussa, mutta ilmeisesti hänen tyttärensä halusi saapua vanhempiensa luo jo hieman etuajassa.