Sofia Belórf poseerasi alusvaatteissaan – yrittää pitää Dubain rusketuksesta kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Pariskunta ehti jo eroamaan toisistaan viime syksynä, mutta tuoreiden tietojen mukaan he ovat kuitenkin jälleen yhdessä.

Sofia Belórf ja Stefan Therman lomailivat hetki sitten Dubaissa. Belórf on julkaissut sosiaalisessa mediassa paljon näyttäviä lomakuvia, joissa tähti on nauttinut etelän lämmöstä ja auringosta upeissa maisemissa bikinit yllään.

Suomeen paluun jälkeen kovalla työllä hankitusta rusketuksesta ei ole kuitenkaan ollut helppoa pitää kiinni, koska täällä kevät on vasta aluillaan. Nyt Sofia Belórf julkaisikin itsestään valkoinen alusasu yllään kuvia, joiden yhteydessä hän kertoi ikävöivänsä Suomen kesää ja yrittäessään epätoivoisesti pitää Dubain päivettämästä ihonsävystä kiinni.