Susanna Penttilä treenasi kuntosalilla – kurveista ei ollut puutetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaateliikettä Helsingissä pyörittävä julkkiskaunotar Susanna Penttilä on ollut jo pitkään erittäin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja hänen kuvansa ovat ihastuttaneet jo pitään somettajia kautta maan. Nyt Susanna nähdään poseeraamassa kuntosalilla, jossa ei koronan vuoksi ollut kovinkaan suurta ruuhkaa.

Mikäli Töölö Gymin kuntosalilla olisi ollut enemmänkin ihmisiä, olisivat varmasti heistä jokainen huomanneet Susannan pysäyttävät kurvit, jotka kruunasi antavalla kaula-aukolla varustettu treenitoppi.

Susanna Pentilällä on tällä hetkellä yksi vaateliike Helsingin Korkeavuorenkadulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan. Hänellä on 35.700 seuraajaa Instagramissa.