Demi Lovaton kihlaus Max Ehrichin kanssa osoitti: ”Naiset tuntuvat paremmilta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rohkeasti riippuvuuksistaan ja yliannostuksestaan kertonut laulaja Demi Lovato on puhunut myös aina kovaäänisesti tasa-arvoisuuden ja seksuaalivähemmistöjen puolesta. Lovato on kertonut myös itse olevansa bi-seksuaali ja rakastuvansa helposti niin miehiin kuin naisiinkin.

Demi Lovato on aiemmin paljastanut, että hän voisi yhtä hyvin mennä naimisiin naisen kuin miehenkin kanssa. Tähti oli taannoin kihloissa näyttelijä Max Ehrichin kanssa, mutta kihlausta kesti vain noin kolme kuukautta ennen kuin Lovato päätti purkaa liiton.

28-vuotias poptähti on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että yhdessä oleminen Ehrichin kanssa selvensi entisestään sitä, että Lovato piti enemmän naisista kuin miehistä. Tähti huomasi, että naisten kanssa oleminen tuntui hänen mielestään paljon paremmalta. Hän myös koki suunnattoman helpotuksen tunteen kun hän oli jälleen vapaa olemaan naisten kanssa sen jälkeen, kun hän jo ehti ajattelemaan viettävänsä koko loppuelämänsä miehen kanssa.