Luonnossa retkeily on nyt entistä helpompaa – suomalaisyritys toimittaa pakatun rinkan

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronavuoden aikana ihmiset ovat ulkoilleet ja panostaneet myös enemmän urheiluvälineisiin, mikä onkin näkynyt suoraan urheiluvälinekauppojen kasvaneissa myynneissä. Moni on innostunut harrastuksista, joissa saa raitista ilmaa, pystyy pitämään turvaväliä ja viettämään aikaa esimerkiksi oman perheen tai pelkästään puolison kanssa.

Katve-niminen yritys on perustettu tarpeeseen, joka varmasti monelta telttailemaan ja patikoimaan haaveilevalta löytyy. Katve vuokraa asiakkailleen valmiiksi pakattuja rinkkoja, minkä ansiosta ihmisten ei enää tarvitse ostaa kaikkia tarvikkeita itse suunnitellessaan ainutlaatuista eräretkeä luontoon.

Katve toimittaa varusteet kotiovelle saakka Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella, minkä lisäksi varusteet voi noutaa ilmaiseksi Turusta. Valmiiksi pakattuun rinkkaan sisältyy noin 40 eri varustetta, joiden avulla luonnossa pystyy yöpymään, peseytymään, suojautumaan itikoilta ja tekemään ruokaa. Valmiiksi pakattujen rinkkojen kanssa voi lähteä joko yhden yön tai vaikkapa viikon kestävälle retkelle.