Chrissy Teigen ja Kris Jenner perustivat yhteisyrityksen – luovat kasviperäisiä puhdistustuotteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja ruokakirjailijana tunnettu Chrissy Teigen paljasti taannoin, että hän on tuomassa markkinoille omia aamutakkeja. Vaatebisnekseen sukeltamisen lisäksi nainen aikoo syventää ruokatietämystään entisestään ja suunnittelee myös ravintolan avaamista Beverly Hillsin keskustaan.

Chrissy Teigenillä on monta rautaa tulessa ja nyt tähti onkin paljastanut uuden yrityksen, jonka hän on perustanut Kardashianien perheen pään Kris Jennerin kanssa. Teigen ja Jenner perustivat yhdessä Safely-nimisen yrityksen, joka valmistaa puhdistustuotteita.

Safelyn ensimmäinen tuotesarja on Clean Freak Kit, joka sisältää käsisaippuan ja -voiteen, käsien desinfiointiaineen, kodin yleispuhdistusaineen, lasinpuhdistusaineen ja pyykinpesunesteen. Tuotteet ovat täysin kasviperäisiä ja turvallisia käyttää myös lapsiperheissä. Akilleen kantapääksi näyttää kuitenkin sosiaalisen median julkaisujen perusteella muodostuvan muoviset pakkaukset, joita lähes jokainen kommentoija kritisoi.