Chrissy Teigen poistui Twitteristä – ei kestänyt jatkuvaa kiusaamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen oli pitkään yksi Twitterin seuratuimmista julkisuuden henkilöistä. Teigenillä oli Twitterissä yli 13,4 miljoonaa seuraajaa, joiden päiviä malli on piristänyt hauskoilla twiiteillään jo vuosien ajan. Nyt tähti päätti kuitenkin lopullisesti poistaa koko tilinsä.

Chrissy Teigen koki suuren menetyksen viime vuonna saadessaan keskiraskauden keskenmenon 20. raskausviikolla. Sen jälkeen naisen sosiaalinen media hiljeni, mutta vähitellen kuukausien kuluessa Teigen löysi hauskat vitsinsä ja terävän kielensä Twitterissä uudelleen. Tämä toi mukanaan kuitenkin myös runsaasti soraääniä, joiden mukaan Teigen ei saisi enää kokea ilon hetkiä menetettyään poikansa.

Twitterissä negatiiviset kommentit saivat vielä enemmän bensaa liekkeihin kun Chrissy Teigen kertoi uudesta yrityksestään Kris Jennerin kanssa ja lanseerasi Safely-siivoustuotteet. Se oli viimeinen niitti, jonka jälkeen Chrissy Teigen päätti poistaa yli kymmenen vuoden twiittailun jälkeen koko Twitter-tilinsä. Naisen mukaan sovelluksesta oli positiivisen paikan sijaan tullut hyvin negatiivinen alusta, jossa hän koki, että häntä kiusattiin ja kritisoitiin jatkuvasti. Teigen ei enää jaksanut aiheuttaa niin monille pahaa mieltä, minkä vuoksi hän koki parhaakseen poistua sovelluksesta.