Kourtney Kardashian villitsi fanejaan – loikoili biksuissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kourtney Kardashian nauttii sisarustensa tavoin valtavasta suosiosta sosiaalisessa mediassa. Aktiivisesti julkaisevaa Poosh-hyvinvointisivuston luojaa seuraa pelkästään Instagramissa jopa 113 milljoonaa tiliä.

Nyt Kourtney Kardashian on villinnyt fanejaan bikinikuvilla. Tuoreissa otoksissa 41-vuotias tähti nähdään loikoilemassa uima-altaan vieressä kimaltelevissa, niukoissa uima-asuissa. Nopeasti yli miljoonaa tykkäystä keränneiden otosten kuvatekstissä Kardashian viittasi olleensa viettämässä kevätlomaa.

Kourtney Kardashian on ollut viime viikkoina otsikoissa myös yksityiselämänsä vuoksi. Hän on tapaillut parin kuukauden ajan Blink-182 -yhtyeestä tunnettua rumpalia, 45-vuotiasta Travis Barkeria. Pari teki suhteesta somevirallisen julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa heidät nähdään yhdessä käsikkäin.